TAKIE WEDLINY WLASNIE KUPUJEMY W SKLEPACH I MARKETACH:UNIA EUROPEJSKA TAK SOBIE TO WYMYSLILA
spider6 2024-01-22
Miłych chwil i radości w sercu na wszystkie dni tygodnia życzę.:)
...Śliczne kadry, ale mi smaka narobiłeś.!
maniek4 2024-01-24
Dym wędzarniczy w płynie pozyskiwany jest na drodze suchej destylacji drewna z takich gatunków drzew, jak buk, olcha, hikora, jesion, jabłoń, wiśnia, grusza i inne, które mają odpowiednie cechy i właściwości. Takie drewno jest rozdrabniane, a następnie poddawane suszeniu, które ma uzyskać wodę na poziomie ok. 10%. Poddawane następnie rozkładowi termicznemu wytwarzają specjalny płyn dymny, który jest przetwarzany. W zależności od wyboru aromatu, należy liczyć się z zawartością substancji chemicznych, które barwią żywność, a także nadają aromatu, który niekoniecznie jest w 100-procentach zdrowy. Z netu