https://raphael-eu.blogspot.com/2012/08/ogorki-kiszone-z-lisciem.html
Smacznego!
dodane na fotoforum:
antka80 2012-08-15
Hej zjadaczu..
jak dębowe to jakiś mocny wyrazisty smak muszą miec..Napisz swoje odczucia;)smakowe
annorl1 2012-08-15
też kisiałam ogórki dzisiaj i jak zobaczyłam Twoje zdjęcie od razu pobieg łam na ogród i przyniosłam pęk liści dębowych :) mam nadzieję, że będą pyszne :D
dytka36 2012-08-15
Ja też kiedyś wkładałam do słoja liście wiśni,chrzanu,winogron lub dębu właśnie.Wróciłam jednak do starej receptury,czyli koper,chrzan ,czosnek moim zdaniem są najlepsze!!!!Można zrobić kilka słoików dla inności smaku i aromatu by poczęstować gości np.Jednak zdecydowanie wolę te oklepane!!!!!!!Są jednak różne gusta i guściki więc SMACZNEGO!!!!