antka80

antka80 2012-08-15

Hej zjadaczu..
jak dębowe to jakiś mocny wyrazisty smak muszą miec..Napisz swoje odczucia;)smakowe

annorl1

annorl1 2012-08-15

też kisiałam ogórki dzisiaj i jak zobaczyłam Twoje zdjęcie od razu pobieg łam na ogród i przyniosłam pęk liści dębowych :) mam nadzieję, że będą pyszne :D

dytka36

dytka36 2012-08-15

Ja też kiedyś wkładałam do słoja liście wiśni,chrzanu,winogron lub dębu właśnie.Wróciłam jednak do starej receptury,czyli koper,chrzan ,czosnek moim zdaniem są najlepsze!!!!Można zrobić kilka słoików dla inności smaku i aromatu by poczęstować gości np.Jednak zdecydowanie wolę te oklepane!!!!!!!Są jednak różne gusta i guściki więc SMACZNEGO!!!!

jola42

jola42 2012-08-15

jak juz będą ukiszone
to przyjadę na degustację...

zjadacz

zjadacz 2012-08-15

obiecanki...

jokam

jokam 2012-08-15

mocne

jola42

jola42 2012-08-16

żebyś się nie zdziwił...

zjadacz

zjadacz 2012-08-16

pewnie bym się zdziwił...

dodaj komentarz

kolejne >