Bisznik

Bisznik

Dukanowy oczywiście.

Nie miałam pomysłu, jak nazwać ciasto ulokowane pomiędzy biszkoptem a piernikiem - i wyszedł "bisznik". Włożony (bez budyniu) do foliowego woreczka następnego dnia do złudzenia przypomina piernik. Świeży - to raczej biszkopt.

Przepis tu:

https://zdukanemnaty.blogspot.com/2011/03/bisznik.html

dodane na fotoforum:

lisek52

lisek52 2011-03-11

Miłego wieczoru życzę...dobranoc:))

krupcia5

krupcia5 2011-03-12

Zapowiada się piękny,słoneczny dzień...życzę Ci zatem udanego weekendu...

basia2

basia2 2011-03-12

I znowu cos pysznego...pozdrawiam i milego dnia zycze..

mmalina

mmalina 2011-03-13

Mniam!
Apetycznie :P

dodaj komentarz

kolejne >