wiga50

wiga50 2010-04-05

Co to za potrawa?..... nie znam:)

xaviera

xaviera 2010-04-05

potocznie zwana kraszanką...

skład bardzo prosty : jajka gotowane, pokrojone na ćwiartki, chrzan świeży tarty, nie taka kupna mieszanka ze słoiczka i wędzonka, tzn to co kto ma i lubi, może być szynka, boczek baleron itp, ale muszą być takie z wędzarni, wędliny lekko podsmaża się, potem dodajemy jajka i na końcu chrzan, wszystko delikatnie kilka razy przemieszać i danie jest gotowe, podawać z ćwikłą :))

brygida

brygida 2010-04-12

u nas tez sie to wszystko na wielkanoc je ale nie zmieszane... musze kiedys sprobowac...

stasia8

stasia8 2010-04-15

Czego takiego jeszcze nie jadłam...to wszystko jemy ale oddzielnie...lub w barszczu...

prelud

prelud 2010-05-05

Tego jeszcze nie jadłam... ale wygląda intrygująco:))

dodaj komentarz

kolejne >