Od środka

Od środka

Każdą konstrukcję można pomazać i naruszyć.
Jak widać. A widać mnóstwo zaniedbania i dewastacji.
Halu, podjazd dla wózków niepotrzebny, na punkt widokowy można podjechać kilkoma drogami z drugiej strony. Cała inwestycja była bez sensu w tak wyolbrzymionej formie.Wystarczyło wytyczyć wąski chodnik wzdłuż rzeki i zygzakowate utwardzone podejście na szczyt skarpy. Z minimalnym naruszeniem naturalnie stabilizowanego przez rośliny terenu. Tak np w odległej przeszłości poprowadzono wejście z Rynku do zamku w Nachodzie, a to znacznie wyżej.

kolejne >

wydra73

wydra73

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

halka

halka 2019-10-04

Jakiś kibic artysta się popisał;nie znoszę takich malunków...powinni karać za to.Ty znasz cały układ więc masz inne spojrzenie i wierzę Ci,że władze miasta się nie popisały tą inwestycją....a czemu?...to można się tylko domyślać.

wojci65

wojci65 2019-10-04

Była kasa z Unii, to trzeba było wydać...

mpmp13

mpmp13 2019-10-05

wojci65 ma rację

czes59

czes59 2019-10-05

Fakt, masywne. U nas w Strzegomiu w miejsce roślinności pojawiły się jakieś betonowe prostopadłościany i sporo różnych granitowych bloczków. Częśc jest wzdłuż rzeki, część na placu siłowni i chyba wkrótce placu zabaw. Tragedia, jak niektórzy nie znoszą roślinności.

dodaj komentarz

kolejne >