Dzisiaj upiekłem pierwszy w życiu chleb - żytni na zakwasie z dynią i słonecznikiem. Zakwas robiłem od pięciu dni. Żadnych ulepszaczy, spulchniaczy, substancji zapachowo-smakowych. Żadnej chemii!!! Sama natura. Coś pysznego.
lena12 2013-10-31
Gratulacje Tomku....Wielkie dzieło...
Nasz chleb ............Pozdrawiam i samych
ciekawych dni życzę..;))
mocarz 2013-10-31
Tomku ja wiedziałem ze Ty umiesz wszystko zrobic!! piekny chleb każdy powinien ci pogratulowac :)
szkoda że ten łun tego juz nie widzi i nie moze się wypowiedziec :)
pozdrawiam
anad60 2013-10-31
jakie piękne...BRAWO !!! smacznego życzę ;)
ja też się zabieram żeby upiec taki chlebek...
ale boję się.... i tak już chyba rok minął...
Miło Tomku że już wróciłeś....Serdecznie pozdrawiam ;)
menam 2013-11-03
To ja poproszę przepis na zakwas i na chlebek... Mnie mój pierwszy nie wyszedł :( Twój wygląda wspaniale :)
szalon 2013-11-04
na pewno smakuje wyśmienicie
oliwkaa 2013-11-10
wspaniale Ci wyrosły !
terrina 2013-11-14
Zapach czuję aż tutaj:) I tak cudnie się na desce prezentuje:)Aż miło popatrzeć:)