Kotleciki z pieczarek z sosem koperkowo-czosnkowym

Kotleciki z pieczarek z sosem koperkowo-czosnkowym

500 dkg pieczarek
1 cebula
2 jaja
1 szkl płatków owsianych
bułka tarta
sól,pieprz,olej

Pieczarki i cebulę utrzeć na tarce o dużych oczkach,dodać jaja ,płatki,3 łyżki bułki tartej ,sól,pieprz,dokładnie wymięszać i odstawić na pół godzinki.Po upływie czasu formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

dodane na fotoforum:

janka69

janka69 2010-01-13

Pychotka ))
Pozdrawiam cieplutko i zycze miłych snów ))

vesper5

vesper5 2010-01-13

pyszności...:)))...witam i pozdrawiam serdecznie :)))

umila

umila 2010-01-14

pycha!!!

dodaj komentarz

kolejne >