Pierogi z gruszką i parmazanem

Pierogi z gruszką i parmazanem

dodane na fotoforum:

onaroza

onaroza 2011-11-30

Doczekałam się:) Są cudne i mam nadzieję,że w smaku też są takie.
Ciasto na pierogi super.Na pewno miałabyś pochwałę od samej Magdy Gessler:) I mam szczęście bo jestem pierwsza.
Dziękuję:)

eliszka

eliszka 2011-12-01

ciekawy farsz..:) Pozdrawiam

teofona

teofona 2011-12-03

I smaczny, Mona. Co prawda w domu upierają sie przy ruskich, ale gruszkowe mnie zadziwiły. Przepis na onaonaona.com

doro12

doro12 2011-12-03

Róża ma rację, są cudne:-)
nigdy w życiu nie robiłam pierogów...już czas żeby to zmienić!

teofona

teofona 2011-12-04

Doris, ja jestem pierogowa. Praktycznie jadam ze wszystkim. Kiedy zobaczyłam, że można z takim dziwnym nadzieniem i w dodatku orzekła to trójka smakoszów, zaczęły za mna chodzić i gruszkowe. Na codzień bym ich nie robiła, ale dla extra gości poświęcę się.

eliszka

eliszka 2011-12-31

wielu pierogowych fantazji w Nowym Roku :))

dodaj komentarz

kolejne >