Bigos świąteczny i poświąteczny.

Bigos świąteczny i poświąteczny.

niusia1

niusia1 2016-03-31

ale pachnie mniam mniam!!!!!

maria10

maria10 2016-03-31

..... jejku jak dawno nie robiłam bigosu..... trzeba mi o nim pomyśleć..... pozdrawiam Cię Zdzisiu bardzo gorąco i życzę miłego wieczoru i dobrej nocy
:))))))

krycha2

krycha2 2016-04-01

Nadmiar mojego bigosu wylądował w zamrażarce...ma potem.

slawa48

slawa48 2016-04-01

Smacznego. Pozdrawiam i miłego dnia życzę

maria19

maria19 2016-04-01

...no i pycha, bo im starszy tym lepszy :)

jagna63

jagna63 2016-04-01

.....to ja wpadnę....bigos chodzi za mną już od dłuższego czasu...:)))

isia222

isia222 2016-04-01

lubie kwaśny

anulkaz

anulkaz 2016-04-01

Bigosik zawsze pyszny:)

mpmp13

mpmp13 2016-04-03

Zawsze mi smakuje .

pantoja

pantoja 2016-04-04

U mnie wszystkie nadwyżki wylądowały w zamrażarce. Zawsze robię za dużo papu ale z myślą, że będzie na później. Nawet zupy zamrażam. Tylko sałatki się nie mrozi ani mięs w galarecie. Teraz wyjmuję kiedy zechcę albo jak mi się nie chce gotować. Pasztetu wystarczy mi chyba do lipca. Bigos po rozmrożeniu jest pyszny, wkładam w plastikowe pojemniki litrowe. Akurat dla nas na obiad. Nawet farsz kapuściano-grzybowy zamroziłam. Teraz będę coś nim piekła. Dużo fajnych przepisów znalazłam w Google...

dodaj komentarz

kolejne >