kasialina 2007-11-26
masz piękną galerię ,pozdrawiam serdecznie!!!!
jolamr 2007-11-28
szyszki:) po 15 dag krówek, toffi i masła... mogą być same krówki bo toffi ostatnio zniknęło
ja zawsze robię z kosti masła więc wrzucam więcej cukierków... tak naprawdę zawsze robię inne proporcje... cukierki i masło podgrzewasz... rozpuszczasz aż składniki się połączą... od razu wrzucasz ryż preparowany... tego w zależności od wielkości torebki i od tego ile chcesz mieć "masy".... szybciutko mieszasz i z gorącego...aż łapki bolą lepisz szyszki... ja nabieram dwoma łyżkami, zrzucam na talerz i po chwili lepię, można dodać do masy kakao:) smacznego
kaka92 2007-11-29
Chyba nie umiem czytać z ruchów serca :D - zjadłam.
jolamr 2007-11-30
oj nie lubię okęcia;((( nie lubię tych odlatujących samolotów;) a co do przepisu... to szukaj krówek ciągutek... jak będą kruche może nie chcieć się sklejać:)
kaka92 2007-11-30
:)