A miałam w lipcu odpocząć...

A miałam w lipcu odpocząć...

Mój wczorajszy "urobek"...Sok i dżem z czarnej porzeczki...

dodane na fotoforum:

wieska1

wieska1 2011-07-15

Małgosiu,teraz się natrudzisz a w zimę jak znalazł...pyszny soczek i dżemik

terala

terala 2011-07-16

....pracowita pszczolka z Ciebie.......podziwam Twoja "przetworowa krzatanine".......................:))).

tomasz1

tomasz1 2011-07-16

MY SIĘ ZIMY NIE BOIMY....BO ZAPASY JUŻ MAMY
POZDRAWIAM CIEPLUTKO

maxmen

maxmen 2011-07-16

Czarna porzeczka zwana "smrodyną" uwielbiam w każdej postaci.
PYCHOTA a nalewka na niej jest.......... no po prostu..... :)))

artpolo

artpolo 2011-07-16

Super, podziwiam Twoją pracowitość, pozdrowionka :))

maxmen

maxmen 2011-07-16

re.
Hahaha... to dopiero początek "TYRANIA"... jeszcze trochę ogórasów trza zrobić.. potem pomidory, buraczki, a na koniec kapucha kiszona...:)))

rybkag

rybkag 2011-07-16

Ja ogórki kiszę w miarę dojrzewania, co trzy - cztery dni, po trochu...Potem podobnie - zaczną dojrzewać pomidory, na razie czerwone są tylko niektóre koktajlowe, ale te Filip zjada "na pniu"...

dodaj komentarz

kolejne >