Pieczenie w moim wykonaniu

Pieczenie w moim wykonaniu

1.Surowe mięso z przyprawami (sól, majeranek, gożdzki i zioła)
2.Mięso pakuję do toreb foliowych
3.Zaparzam przez 3 minuty we wrzątku
4.Wyjmuję z torebek i wkładam do prodiża
5.Po przeszło godzinie mięso upieczone

Smacznego

dodane na fotoforum:

matka50

matka50 2010-03-05

NO SUPER JUŻ BIEGNĘ TROCHĘ POJEM:)))-DOBRANOC-

era54

era54 2010-03-05

Dzisiaj chociaz nie na surowo a kielbasa to juz mi sie odbija--tyle jej wczoraj zjadlam--Dobranoc Wlodku-:))

aeb12

aeb12 2010-03-06

no nie wiedzialam ze Ty kucharz tez jestes, a ciasto piec umiesz???Jeszcze ciast chyba nie fotografowales??

doka8

doka8 2010-03-06

to musi być pyszne ... mniam :)

dodaj komentarz

kolejne >