schab
pieczarki
cebula
serek topiony odtłuszczony
Przygotowujemy farsz: pieczarki i cebulę rozdrabniamy i "smażymy" na wodzie. Gruby plaster schabu kroimy na dwa, tak aby nie dociąć do końca, rozkładamy i tłuczemy. Następnie przyprawiamy, nakładamy farsz z pieczarek i cebuli, dodajemy do tego serek i spinamy wykałaczkami. Ja swoje kieszonki pryczyłam w parowarze ale można je również zapiec w piekarniku. Proponuję je włożyć np. do naczynia żaroodpornego żeby nie wyschły na wiór tylko były soczyste.
dodane na fotoforum:
wgr51 2010-03-04
jakie tutaj sa zdolne panie....super jestem zachwycona daniem....buziaki.
ewka67 2010-03-04
Bardzo apetyczne zestawienie....Miłego dnia...)))
elcia72 2010-03-04
mniam , ale smakowicie wygląda;))
luna19 2010-03-12
swietne :)) dodawaj na forum :))