KIESZONKI SCHABOWE Z PIECZARKAMI

KIESZONKI SCHABOWE Z PIECZARKAMI

schab
pieczarki
cebula
serek topiony odtłuszczony

Przygotowujemy farsz: pieczarki i cebulę rozdrabniamy i "smażymy" na wodzie. Gruby plaster schabu kroimy na dwa, tak aby nie dociąć do końca, rozkładamy i tłuczemy. Następnie przyprawiamy, nakładamy farsz z pieczarek i cebuli, dodajemy do tego serek i spinamy wykałaczkami. Ja swoje kieszonki pryczyłam w parowarze ale można je również zapiec w piekarniku. Proponuję je włożyć np. do naczynia żaroodpornego żeby nie wyschły na wiór tylko były soczyste.

dodane na fotoforum:

wgr51

wgr51 2010-03-04

jakie tutaj sa zdolne panie....super jestem zachwycona daniem....buziaki.

rozanka

rozanka 2010-03-04

Pychotka,a schab to nie za tłuste mięsko:)

ewka67

ewka67 2010-03-04

Bardzo apetyczne zestawienie....Miłego dnia...)))

melkam

melkam 2010-03-04

..pyszności serwujesz !!!!!!

elcia72

elcia72 2010-03-04

mniam , ale smakowicie wygląda;))

misiaka

misiaka 2010-03-04

mniam, wygląda wyśmienicie,
pozdrawiam
miłego popołudnia i wieczoru życzę.

czakink

czakink 2010-03-04

wymyslasz te różności smakowite????pewnie i smaczne do tego!!

rozanka

rozanka 2010-03-05

Witam w piąteczek i pozdrawiam cieplutko:)

luna19

luna19 2010-03-12

swietne :)) dodawaj na forum :))

dodaj komentarz

kolejne >