kuchnia

kuchnia

torcik budyniowo- śmietankowy ze srebrem ;)

farm63

farm63 2010-01-16

Placku...ja przepraszam , że zadaję publicznie takie pytanie :(
Jak Ty to robisz, że zachowujesz taką gibką figurę...w obliczu tych wszystkich kalorycznych wspaniałości, które wychodzą spod Twoich pracowitych łapek ?

tuurma

tuurma 2010-01-16

Hihi, ja mam pomysł na wersję niskokaloryczną, do wykonania dla najmłodszych. Placek lepimy ze śniegu - tego tworzywa obecnie pod dostatkiem - a srebrne kuleczki z folii aluminiowej. Wygląd zbliżony :)

honorek

honorek 2010-01-16

Wiesz Farmerko też się zastanawiałam - jak Paluszek to robi - takie łakocie nam pokazuje, a figura jak u nastolatki....

placeko

placeko 2010-01-16

Dziewczyny - biszkopt jest bez tłuszczu - i pól szklanki cukru, a budyń robię sama - też tylko pól szklanki cukru - bez masła - to jest wersja light - naprawdę - a bardzo smaczna już połowy nie ma zjedli ;)

dodaj komentarz

kolejne >