Żeberka Sylwestrowe 2010

Żeberka Sylwestrowe 2010

Składniki:
zebarka wieprzowe z jak najmniejsza iloscia tluszczow (bez boczku), nadmiar i tak odcinam. Moim zdaniem to jest miedzy innymi sekretem ich smaku.
przyprawa do zeberek Koytami Żeberka nalezy natrzeć przyprawa i co najmniej godzine pozostawić. Piec w temperaturze max 100 - 110 stopni przez około godzinke. Mięsko po upieczenoiu powinno latwo oddzielac sie od kostki i byc mieciutkie. Zalezy to główniw od zeberek jakie sie kupi.

dodane na fotoforum:

jolusb

jolusb 2010-01-01

Skorzystam z przepisu,dziękuję.

dejavue

dejavue 2010-01-01

zgłodnialam ;-)

kawa84

kawa84 2010-01-02

pyszności;-))

anna19

anna19 2010-01-09

super!

dodaj komentarz

kolejne >