Kociołek węgierski

Kociołek węgierski

Skład :
mięsko wołowe pokrojone w kostki lub cieniutkie paseczki uprzednio marynowane
Dwie puszki fasolki czerwonej

jedna puszka fasolki szparagowej
Papryka świeża - Jesli chodzi o papryke polecam spazyc wrzątkiem i zdjąc skórke przed pokrojeniem to samo tyczy sie świeżych pomidorow
papryka słodka sypana, majeranek
rosół z skrzydełek kurczaka, sos barbecue 0.5 litra, dwie cebulki drobno pokrojone
kiełbaska jałowcowa pokrojona w plasterki
do zupki nalezy dodać wody w zalezności od rządanej gęstości

dodane na fotoforum:

ireneusz

ireneusz 2010-08-01

nie widziałem wcześniej:)

slawa1

slawa1 2010-08-03

Pyszna ,nawet gotowana na gazie.Pozdrawiam Cię cieplutko.

gotujmy

gotujmy 2010-08-31

Qrde gotujesz jak Makłowicz ... w plenerku ;0))))

dodaj komentarz

kolejne >