... delikatne i kruche mięsko, po prostu super :-)
https://www.garnek.pl/pinecha/23488583/baleron-dojrzewajacy
dodane na fotoforum:
pinecha 2012-10-30
-lulka1
zawinięty w gazę i zasznurowany, wisi na oknie w kuchni
-okno rozszczelnione i zakręcony kaloryfer :-)
...może za mało, cukru dajesz i soli????
-następnym razem dodaj do soli szczyptę saletry
kryspa1 2012-10-30
też robiłam schabik, mąż się zachwycał, dla mnie tłuszcz w smaku był nie do przyjęcia. Twój tłuszczyk jadalny?
lulka1 2012-10-30
..a u mnie w lodówce stracił kolor , następnym razem będzie wisiał ..dzięki , pozdrawiam :)
danka1 2012-10-30
może się troszke wymienimy - ja bułeczki Ty baleron ?
pinecha 2012-10-30
-kryspa1
...normalny pyszny smak, jak w kupnej
tłuszcz może zjełczeć jak się go dobrze nie zaimpregnuje ;-)
mięsko ma mieć ładny i przyjemny zapach ziół
-jak jest inaczej to znaczy że coś źle poszło, i można się pochorować :-(