baleron dojrzewający, po miesiącu :-)

baleron dojrzewający, po miesiącu :-)

... delikatne i kruche mięsko, po prostu super :-)
https://www.garnek.pl/pinecha/23488583/baleron-dojrzewajacy

dodane na fotoforum:

lulka1

lulka1 2012-10-30

piękny , jak Ty go przechowujesz , u mnie po tygodniu zsiniał ..

pinecha

pinecha 2012-10-30

-lulka1
zawinięty w gazę i zasznurowany, wisi na oknie w kuchni
-okno rozszczelnione i zakręcony kaloryfer :-)

...może za mało, cukru dajesz i soli????
-następnym razem dodaj do soli szczyptę saletry

kryspa1

kryspa1 2012-10-30

też robiłam schabik, mąż się zachwycał, dla mnie tłuszcz w smaku był nie do przyjęcia. Twój tłuszczyk jadalny?

lulka1

lulka1 2012-10-30

..a u mnie w lodówce stracił kolor , następnym razem będzie wisiał ..dzięki , pozdrawiam :)

danka1

danka1 2012-10-30

może się troszke wymienimy - ja bułeczki Ty baleron ?

pinecha

pinecha 2012-10-30

-kryspa1
...normalny pyszny smak, jak w kupnej
tłuszcz może zjełczeć jak się go dobrze nie zaimpregnuje ;-)

mięsko ma mieć ładny i przyjemny zapach ziół
-jak jest inaczej to znaczy że coś źle poszło, i można się pochorować :-(

elkat

elkat 2012-11-30

Mięsko pięknie Ci wyschło:)

dodaj komentarz

kolejne >