Gołąbki,we włoskiej kapuście,podane z pieczarkami, sos pomidorowy z bazylią i oregano. Smacznego.
dodane na fotoforum:
sulika 2010-05-15
Jak to danie apetycznie wygląda :-)) Bardzo to miłe, że się dzielisz zdjęciami, czuję, że się u Ciebie dużo nauczę ;-)
Kiedyś wydawało mi się, że gołąbki to tylko polska potrawa, a tak wiele narodów je jada, chociaż może czasem trochę inaczej przyrządzone i nie wiem czy jeszcze gdzieś indziej tak się nazywają jak u nas.
I co za wykończenie jedzonka :-)
gosian 2010-05-15
juz dawno nie robilam....az mi sie zachcialo takich smakowitosci...
milego wieczora Slawku.
ewa17 2010-05-15
mmm wygląda smacznie:)
violinka 2010-05-15
mniam super pycha
nika81 2010-05-17
....kocham gołąbki we włoskiej!!!!