Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Polędwica wołowa lekko wypieczona. Osobiście wolę troszkę bardziej wypieczoną.

ewapl

ewapl 2013-06-02

Oj tylko nie taka. Pozdrawiam.

gonia07

gonia07 2013-06-02

Takie krwistości, to chyba nie cecha naszej kuchni.
Surowiznę lubię bardziej zjeść niz oglądać ;)

gusia51

gusia51 2013-06-02

Ja lubię też taką z której nic nie wycieka......

albisia

albisia 2013-06-02

Krwistej nie dam rady zjeść.

slav43

slav43 2013-06-02

Dla mnie może być, byle dużo.:)))))

hania44

hania44 2013-06-02

Tak, trochę za bardzo krwista ta polędwica...ale zdjęcie podoba mi się! :) Zapraszam do mnie na zdjęcie z kolekcją guzików! :)

owca47

owca47 2013-06-02

ja też lubię wypieczone mięsa

aliam

aliam 2013-06-02

Krwistej nie przełknę :(

isia222

isia222 2013-06-02

fotka świetna, jak dla mnie to tez jeszcze z 7 minut mogłaby posiedzieć w piecu :)

menia39

menia39 2013-06-02

pewnie super smakuje

adamd66

adamd66 2013-06-02

Ja również wolę bardzie wysmażoną :)

stor55

stor55 2013-06-02

wolę tatar i brizol

watroba

watroba 2013-06-02

wygląda apetycznie , ja wolę jednak ciut bardziej wypieczoną , pozdrawiam ...

krysia0

krysia0 2013-06-02

no takiej to bym nie zjadła.....a tatara lubię

elli55

elli55 2013-06-02

dla mnie tez za malo podpieczona....
Milego wieczoru, spokojnych snow oraz dobrego startu w 1-szy czerwcowy tydz, z nadzieja na piekna sloneczna pogode...pozdrawiam:))))

lulka1

lulka1 2013-06-02

tatarek lubię ale jak krew pływałaby mi po talerzu to miałabym opory ...

krycha2

krycha2 2013-06-02

Ciekawe komu to smakuje?...

ondra

ondra 2013-06-02

Ja też wolę tatara... Pozdrawiam :)))

marcusx

marcusx 2013-06-02

Ooo! Mięsko!

hkusz60

hkusz60 2013-06-02

Dlatego nie jem czerwonego mięsa...:))

edge56

edge56 2013-06-02

Znaczy tak po francusku..., ja lubię! :-))

hania44

hania44 2013-06-02

Wiedziałam, że współczesne guziki nie mają takiej wartości jak te, które wykopuje się z ziemi! :) Ale dlaczego? Czy współczesne guziki są wykonywane z gorszych materiałów? Czy nie mają jeszcze swojej historii? ...?...

jusiap

jusiap 2013-06-02

Pozdrowionka serdeczne :)
Udanego startu w nowy tydzień :)

ja bym taką spróbowała :))

ronald

ronald 2013-06-02

Tak, moim zdaniem moglaby byc troszke bardziej wypieczona...Chociaz jestem typowym mieso-żercą wiec i tak wciąłbym bez mrugnięcia okiem..;-))
Re. Sam nie wiem jak sie ta ryba nazywa..ale wierz mi, ze oni chodza na ryby z taczkami (doslownie z TACZKAMI) - Lowią co najwyzej 2, 3 (takie jak na zdjeciu) tygodniowo i nim dojada do domu - sprzedają ..po ok 12 zl kilo - ryba taka wazy od 20 - 30 kg..sami dla siebie Lapia codziennie mniejsze rybki - takie ok 1 - 2 kg A ich sprzęt ..to caly pokoik na poddaszu..Podbierak - trojkat o ramieniu ok 1,5 metra! ..Pozdrawiam Milej nocki..

dosia

dosia 2013-06-02

...dla mnie poprosze bardziej wypieczona:)

kris13

kris13 2013-06-03

..za bardzo krwiste dla mnie......................

halka

halka 2013-06-03

Bardzo krwista...ale smaczna;pozdrawiam.

wandy

wandy 2013-06-03

Ja uwielbiam taka "medium"...ale poniewaz kazdemu dogodzic sie nie da to wystarczy i ta Twoja. Dobrze ze wrociles do "gara"....Zycze udanego poniedzialku. Wanda

jaworr

jaworr 2013-06-03

Tatara owszem, ale mięsko wolę bez krwi..:))
Pozdrawiam..:)

ankaaa

ankaaa 2013-06-03

Samych radosnych chwil w tym tygodniu życzę :))

panib

panib 2013-06-03

Ja bym tego na pewno nie zjadła (:

misiek13

misiek13 2013-06-03

Wow u Ciebie zawsze smakowicie:))

marcysi

marcysi 2013-06-03

smaczki....;-)

inesss

inesss 2013-06-03

a ja najadłam się homarem i dziś tylko popatrzę :)

maj56

maj56 2013-06-03

Miłego wieczorku życzę--pozdrawiam:))

kot54

kot54 2013-06-04

wolę bardziej wypieczoną....

ogopogo

ogopogo 2013-06-04

Witam serdecznie w ten deszczowy dziś wtorek :)))Pozdrawiam i życzę pogody ducha w ten pochmurny dzionek :)

smyk5

smyk5 2013-06-04

krwistej nie lubię:) steków krwistych też nie:)

mirka01

mirka01 2013-06-04

dobry kucharz...apetyczna pieczen...:)

maggi1

maggi1 2013-06-04

Wygląda apetycznie,też wolę bardziej wypieczoną,pozdrawiam :)

evita

evita 2013-06-04

Przykro mi ale tak nie lubię...

basiah

basiah 2013-06-04

I slinka pociekla:))) wyglada pysznie..

gniezno

gniezno 2013-06-06

nie pogardzil bym pozdrawiam

lanna

lanna 2013-06-06

..i co by tu napisac....

lilka13

lilka13 2013-06-09

nie dla mnie :(((

krychan

krychan 2013-06-09

Ja tez lubie dobrze wypieczona...

manni65

manni65 2013-06-09

Jak widac super jedzonko a taka swietna poledwiczka nie jest krwista tylko bardo soczysta chetnie bym ja zjadl.

Pozdrawiam

oliwka

oliwka 2013-06-09

Pycha.

dodaj komentarz

kolejne >