Polędwica wołowa lekko wypieczona. Osobiście wolę troszkę bardziej wypieczoną.
gonia07 2013-06-02
Takie krwistości, to chyba nie cecha naszej kuchni.
Surowiznę lubię bardziej zjeść niz oglądać ;)
slav43 2013-06-02
Dla mnie może być, byle dużo.:)))))
hania44 2013-06-02
Tak, trochę za bardzo krwista ta polędwica...ale zdjęcie podoba mi się! :) Zapraszam do mnie na zdjęcie z kolekcją guzików! :)
isia222 2013-06-02
fotka świetna, jak dla mnie to tez jeszcze z 7 minut mogłaby posiedzieć w piecu :)
elli55 2013-06-02
dla mnie tez za malo podpieczona....
Milego wieczoru, spokojnych snow oraz dobrego startu w 1-szy czerwcowy tydz, z nadzieja na piekna sloneczna pogode...pozdrawiam:))))
hania44 2013-06-02
Wiedziałam, że współczesne guziki nie mają takiej wartości jak te, które wykopuje się z ziemi! :) Ale dlaczego? Czy współczesne guziki są wykonywane z gorszych materiałów? Czy nie mają jeszcze swojej historii? ...?...
jusiap 2013-06-02
Pozdrowionka serdeczne :)
Udanego startu w nowy tydzień :)
ja bym taką spróbowała :))
ronald 2013-06-02
Tak, moim zdaniem moglaby byc troszke bardziej wypieczona...Chociaz jestem typowym mieso-żercą wiec i tak wciąłbym bez mrugnięcia okiem..;-))
Re. Sam nie wiem jak sie ta ryba nazywa..ale wierz mi, ze oni chodza na ryby z taczkami (doslownie z TACZKAMI) - Lowią co najwyzej 2, 3 (takie jak na zdjeciu) tygodniowo i nim dojada do domu - sprzedają ..po ok 12 zl kilo - ryba taka wazy od 20 - 30 kg..sami dla siebie Lapia codziennie mniejsze rybki - takie ok 1 - 2 kg A ich sprzęt ..to caly pokoik na poddaszu..Podbierak - trojkat o ramieniu ok 1,5 metra! ..Pozdrawiam Milej nocki..
wandy 2013-06-03
Ja uwielbiam taka "medium"...ale poniewaz kazdemu dogodzic sie nie da to wystarczy i ta Twoja. Dobrze ze wrociles do "gara"....Zycze udanego poniedzialku. Wanda
kot54 2013-06-04
wolę bardziej wypieczoną....
ogopogo 2013-06-04
Witam serdecznie w ten deszczowy dziś wtorek :)))Pozdrawiam i życzę pogody ducha w ten pochmurny dzionek :)
lanna 2013-06-06
..i co by tu napisac....
manni65 2013-06-09
Jak widac super jedzonko a taka swietna poledwiczka nie jest krwista tylko bardo soczysta chetnie bym ja zjadl.
Pozdrawiam
oliwka 2013-06-09
Pycha.