Przy barze "tłum agresywny". Damian w swoim żywiole. hehehe
Dzisiaj prawdziwe szaleństwo, ja poszedłem przed 3.00 do domu, ale sądzę,,że zabawa będzie do 6.00. hehehe
Zazwyczaj kuchnię prowadzę do 24.00, dzisiaj wydawałem potrawy jeszcze o 2.30. Było kilku znajomych, którzy byli bardzo zdziwieni, że mnie zastali w tym lokalu. Miałem dzisiaj dzień pochwał,,hehehe. Goście, których nie znam powiedzieli Szefostwu, że jestem "geniuszem kulinarnym", było jeszcze określenie,,,arcymistrz kuchni",,,bardzo to miłe,,,że tak powiedzieli,,ale ja wiem swoje,,jestem tylko amatorem,który się stara dobrze gotować. Do zawodowych kucharzy nie mam polotu,,,
Największym wzięciem cieszyły się dzisiaj "pstrągi z pieca", bardzo dużo sprzedałem też krewetek, prym wiodły szybko smażone na masełku z duża ilością czosnku, pietruszki z sokiem cytrynowym.
dodane na fotoforum:
halka 2013-02-02
Trudno się dziwić...początek weekendu - można się pobawić i wydać to,co się zarobiło:)
ruda51 2013-02-02
..wesoło..:)
harpers 2013-02-02
na pietruszki poproszę sposób przygotowania...dziękuję
aziu1 2013-02-02
co do działań kuchennych - to mistrzem jesteś - widać, a może kiedyś da się spróbować Twoich smakołyków
violinka 2013-02-02
wcale się nie dziwię że Cię chwalili i tym bardziej powinieneś otworzyć coś swojego brawoooooooo mistrzu
elap6 2013-02-02
Po Twoich pomyslach nie może być inaczej, nie tylko gotujesz ale wymyslasz zestawy, dekoracje też są ładne....brawo !!!
arata 2013-02-02
Zasłużone pochwały...
Często wykorzystuję Twoje ciekawostki jedzeniowe.
Pozdrawiam serdecznie:)
kris13 2013-02-02
Gratulacje,Sławku!!! Super,że Cię doceniają_nie jest ważne,że nie zawodowo ale...MISTRZ w każdym calu!!! ważne są chęci,czas, pomysły,itd.
..bo co z tego,że ktoś ma odpowiednie kwalifikacje ale tylko na papierku...
Brawa dla Damiana i pozdrówki dla Was i oby się Wam dobrze pracowało,codziennie tłumów i uczciwej kasy :))
elcia 2013-02-02
To wspaniale robić to co sie lubić i jeszcze inni cie doceniaja.
Nie ważne są szkoły.......pasja i serce to jet to.
Pozdrawiam.
jaworr 2013-02-02
Robisz to z pasją, sercem....a to nie wszystko być wyuczonym kucharzem.....Moje gratulacje...:))
mika9 2013-02-02
amator z zamiłowaniem i weną -niejednokrotnie przebija wyuczonych "mistrzów", wiem to po sobie, też słyszałam że jestem lepszą krawcową niż te po szkole, chociaż to tylko jedno z moich hobby
funia77 2013-02-02
Ty lubisz tak się krygować i żeby ciągle Ci powtarzali że jesteś wielki!! Nie przejmuj się "wielcy" tak mają!!!!
ogopogo 2013-02-02
Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałej soboty pełnej słonka i uśmiechu:))))))))))
mal71 2013-02-02
a moze ty zaskromny jestes!!??? najwzniejsze to kochac to co sie robi !!nie probowalam twoich potraw ale je tak pieknie podajesz ze tazke uwazam ze jestes mistrzem !pozdrowionka!
isia222 2013-02-02
o mistrzostwie nie przesądza szkoła, lecz ciężka praca, serce i talent do gotowania, a to wszystko masz! i do tego jeszcze jestes skromny i nie zadzierasz nosa. Nic dziwnego , że goście Cię chwalą! Wtedy i cięzka praca po godzinach przynosi satysfakcję.
mada31 2013-02-02
fajna impreza! w tym zawodzie najwazniejsza jest milosc do gotowania, trzeba to naprawde lubic. Znam kilku zawodowych kucharzy ktorzy kiepsko gotuja bo tego nie lubia. mysle ze Ty Slawku jestes idealnym szefem kuchni!
wisko15 2013-02-02
Pozdrawiam ! Super ! Ty dopiero zobaczysz ja te twoje fanki twojej kuchni cię odwiedzą to dopiero będziesz mieć jazdę ,podejrzewam , że przez trzy dni z kuchni nie wyjdziesz ! hihi
sunaj 2013-02-02
No cóż...każdy chce się napić, dobrze zjeść i zabawić:-) Niekoniecznie w takiej kolejności ale coś koło tego:-DD
dsolar 2013-02-02
Witam w sobotni wieczór :) życzę wszytego dobrego w najbliższych dniach :) Pozdrawiam serdecznie :P
hania44 2013-02-02
Od amatora do zawodowca jeden krok! Może warto? Trochę wiedzy teoretycznej, trochę praktyki i papier jest...a potem i tak będziesz robić swoje i nikt Ci nic nie zarzuci! Do przodu!
stachs7 2013-02-05
E tam,lepszy jesteś niż zawodowi,ich rutyna może "załatwić".Pozdrawiam.
kazia53 2013-02-06
Z tego co nam pokazujesz też wnioskuje, że Geniusz kulinarny!!! Podziwiam i gratuluje umiejętności gotowania, podawania i jeszcze pieknie pokazane na fotogarfii :) Brawa!
maria57 2013-02-07
już dawno wiedziałam, że jesteś mistrz nad mistrze - zawodowcy niech się od Ciebie uczą