"Royal Club Music Place"

"Royal Club Music Place"

Przy barze "tłum agresywny". Damian w swoim żywiole. hehehe


Dzisiaj prawdziwe szaleństwo, ja poszedłem przed 3.00 do domu, ale sądzę,,że zabawa będzie do 6.00. hehehe
Zazwyczaj kuchnię prowadzę do 24.00, dzisiaj wydawałem potrawy jeszcze o 2.30. Było kilku znajomych, którzy byli bardzo zdziwieni, że mnie zastali w tym lokalu. Miałem dzisiaj dzień pochwał,,hehehe. Goście, których nie znam powiedzieli Szefostwu, że jestem "geniuszem kulinarnym", było jeszcze określenie,,,arcymistrz kuchni",,,bardzo to miłe,,,że tak powiedzieli,,ale ja wiem swoje,,jestem tylko amatorem,który się stara dobrze gotować. Do zawodowych kucharzy nie mam polotu,,,

Największym wzięciem cieszyły się dzisiaj "pstrągi z pieca", bardzo dużo sprzedałem też krewetek, prym wiodły szybko smażone na masełku z duża ilością czosnku, pietruszki z sokiem cytrynowym.

dodane na fotoforum:

halka

halka 2013-02-02

Trudno się dziwić...początek weekendu - można się pobawić i wydać to,co się zarobiło:)

jesorek

jesorek 2013-02-02

gorąca atmosfera ;) tjaaa... mijamy sie ;)

ruda51

ruda51 2013-02-02

..wesoło..:)

solo11

solo11 2013-02-02

pięknie! pozdrawiam serdecznie!

znajoma

znajoma 2013-02-02

Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu życzę.

harpers

harpers 2013-02-02

na pietruszki poproszę sposób przygotowania...dziękuję

aziu1

aziu1 2013-02-02

co do działań kuchennych - to mistrzem jesteś - widać, a może kiedyś da się spróbować Twoich smakołyków

violinka

violinka 2013-02-02

wcale się nie dziwię że Cię chwalili i tym bardziej powinieneś otworzyć coś swojego brawoooooooo mistrzu

elap6

elap6 2013-02-02

Po Twoich pomyslach nie może być inaczej, nie tylko gotujesz ale wymyslasz zestawy, dekoracje też są ładne....brawo !!!

leda38

leda38 2013-02-02

Troszkę daleko na tego pstrąga...,ehhhh
Pozdrawiam

depka

depka 2013-02-02

i za to Cię lubię,wiesz co Ci
w duszy gra..

arata

arata 2013-02-02

Zasłużone pochwały...
Często wykorzystuję Twoje ciekawostki jedzeniowe.
Pozdrawiam serdecznie:)

janikra

janikra 2013-02-02

GRATULUJĘ...zasługujesz na pochwały.

kris13

kris13 2013-02-02

Gratulacje,Sławku!!! Super,że Cię doceniają_nie jest ważne,że nie zawodowo ale...MISTRZ w każdym calu!!! ważne są chęci,czas, pomysły,itd.
..bo co z tego,że ktoś ma odpowiednie kwalifikacje ale tylko na papierku...
Brawa dla Damiana i pozdrówki dla Was i oby się Wam dobrze pracowało,codziennie tłumów i uczciwej kasy :))

elcia

elcia 2013-02-02

To wspaniale robić to co sie lubić i jeszcze inni cie doceniaja.
Nie ważne są szkoły.......pasja i serce to jet to.
Pozdrawiam.

jaworr

jaworr 2013-02-02

Robisz to z pasją, sercem....a to nie wszystko być wyuczonym kucharzem.....Moje gratulacje...:))

ankaaa

ankaaa 2013-02-02

Przyjemnej soboty Sławku, pewnie znowu masz dużo roboty :))

mika9

mika9 2013-02-02

amator z zamiłowaniem i weną -niejednokrotnie przebija wyuczonych "mistrzów", wiem to po sobie, też słyszałam że jestem lepszą krawcową niż te po szkole, chociaż to tylko jedno z moich hobby

funia77

funia77 2013-02-02

Ty lubisz tak się krygować i żeby ciągle Ci powtarzali że jesteś wielki!! Nie przejmuj się "wielcy" tak mają!!!!

ogopogo

ogopogo 2013-02-02

Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałej soboty pełnej słonka i uśmiechu:))))))))))

szygm

szygm 2013-02-02

Jeszcze tylko Tam ludzie żyją normalnie.

kaska33

kaska33 2013-02-02

Pozdrawiam serdecznie i bardzo proszę o głosy: http://www.miejodwage.pl/705

metresa

metresa 2013-02-02

Oby tak dalej MISTRZUNIU!Pozdrowienia!

mal71

mal71 2013-02-02

a moze ty zaskromny jestes!!??? najwzniejsze to kochac to co sie robi !!nie probowalam twoich potraw ale je tak pieknie podajesz ze tazke uwazam ze jestes mistrzem !pozdrowionka!

isia222

isia222 2013-02-02

o mistrzostwie nie przesądza szkoła, lecz ciężka praca, serce i talent do gotowania, a to wszystko masz! i do tego jeszcze jestes skromny i nie zadzierasz nosa. Nic dziwnego , że goście Cię chwalą! Wtedy i cięzka praca po godzinach przynosi satysfakcję.

jola09

jola09 2013-02-02

NIE BĄDZ TAKI SKROMNY SŁAWKU-POZDRAWIAM

stor55

stor55 2013-02-02

( a nie mówiłam , że tak będzie ) haha

menam

menam 2013-02-02

uwierz w siebie!

mada31

mada31 2013-02-02

fajna impreza! w tym zawodzie najwazniejsza jest milosc do gotowania, trzeba to naprawde lubic. Znam kilku zawodowych kucharzy ktorzy kiepsko gotuja bo tego nie lubia. mysle ze Ty Slawku jestes idealnym szefem kuchni!

bbeti

bbeti 2013-02-02

Super -pozdrawiam i gratuluje :)

gabiii

gabiii 2013-02-02

Pozdrawiam Szefie,niech się kasa napełnia po brzegi;)

wisko15

wisko15 2013-02-02

Pozdrawiam ! Super ! Ty dopiero zobaczysz ja te twoje fanki twojej kuchni cię odwiedzą to dopiero będziesz mieć jazdę ,podejrzewam , że przez trzy dni z kuchni nie wyjdziesz ! hihi

doris01

doris01 2013-02-02

Radosnych chwil
na cały weekend..
Pozdrawiam cieplutko.

sunaj

sunaj 2013-02-02

No cóż...każdy chce się napić, dobrze zjeść i zabawić:-) Niekoniecznie w takiej kolejności ale coś koło tego:-DD

brand16

brand16 2013-02-02

Widzę , że lubisz swoja pracę wtedy jest sukces i zadowolenie :)

dsolar

dsolar 2013-02-02

Witam w sobotni wieczór :) życzę wszytego dobrego w najbliższych dniach :) Pozdrawiam serdecznie :P

hania44

hania44 2013-02-02

Od amatora do zawodowca jeden krok! Może warto? Trochę wiedzy teoretycznej, trochę praktyki i papier jest...a potem i tak będziesz robić swoje i nikt Ci nic nie zarzuci! Do przodu!

aniakov

aniakov 2013-02-02

Tlocznie u Was ;) Milego weekendu zycze, pozdrawiam.

edge56

edge56 2013-02-02

Ojj, dzieje się u Ciebie, dzieje... ;-))

jadtan

jadtan 2013-02-02

Mistrzu wiecej wiary w siebie... jesteś wielki... chylę czoło :):):)

marik54

marik54 2013-02-03

...czyli zabawa była przednia... pozdrawiam Sławku...

gwiazd7

gwiazd7 2013-02-03

..a w niedzielę odpoczynek..miłego dnia i usmiechu słonka życzę ..Pozdrawiam :)

stachs7

stachs7 2013-02-05

E tam,lepszy jesteś niż zawodowi,ich rutyna może "załatwić".Pozdrawiam.

kazia53

kazia53 2013-02-06

Z tego co nam pokazujesz też wnioskuje, że Geniusz kulinarny!!! Podziwiam i gratuluje umiejętności gotowania, podawania i jeszcze pieknie pokazane na fotogarfii :) Brawa!

halik

halik 2013-02-06

Moje gratulacje dla mistrza ... robisz to co lubisz /tak myslę/ z sercem ... :)

maria57

maria57 2013-02-07

już dawno wiedziałam, że jesteś mistrz nad mistrze - zawodowcy niech się od Ciebie uczą

dodaj komentarz

kolejne >