Zdjęcie mało ciekawe,,ale kapusta jest nie fotogeniczna.
Faszerowana kapusta, taki duży gołąbek. Można podawać krojąc jak tort, z sosem pomidorowym lub grzybowym. Zobacz zdjęcie obok. Smacznego.
kot54 2012-02-19
No... zaszalałeś Szefie.....zjem ten kawałek....:)
gotujmy 2012-02-19
Noooooo ! Fajnie to zrobiłeś !!!! cudo !
nojasne 2012-02-19
To jest coś niesamowitego!
Ja nie umiem gotować ze wstydem się przyznaję.
polo11 2012-02-19
UWIELBIAM GOŁĄBKI I JAK UDA MI SIĘ KUPIĆ PRZYZWOITĄ KAPUSTĘ TO I JA COŚ TAKIEGO WYMODZĘ BO WYGLĄDA SMAKOWICIE POZDRAWIAM
fanrats 2012-02-19
Moja mama faszerowała kapustę włoską. Ja to uwielbiałam, ale sama nigdy nie zrobiłam.
krynia2 2012-02-19
Pomysł fantastyczny ..........jednak troche roboty przy tym.............
danwi66 2012-02-19
Robiłam bo znalazłam przepis na nią w gazecie,ale jednak faktycznie ja też wolę tradycyjne małe gołąbki.U mnie zresztą tak fajnie nie wyglądało trochę bardziej mi się rozlazło:(.
mayusia 2012-02-19
wow! ale jak to zrobić???
slawka1 2012-02-20
JESTEM PO KOLACJI ALE CHETNIE BYM ZJADLA TEGO OGROMNEGO GOLABKA POSTARAM SIE ZROBIC TE PYSZNOSCI JUTRO NA OBIADEK
asmile 2012-02-20
coś wspaniałego !! coś smacznego. dzieło sztuki na obiad. (to co że nie fotogeniczne) uśmiecham się szeroko lubię. :)
menka 2012-02-21
no też mniam :)
bahus 2012-02-21
Zdjęcie świetnie obrazuje potrawę, a że kapucha niefotogeniczna? To trudno. Mi się bardzo podoba.
isia222 2012-02-24
mnaim, ale pyszności, tylko jak te kapustę nafaszrować? ona ma takie ścisłe liście przecież ...?
beatar 2012-02-26
witaj , ale ta kapusta jest miodzio!!!!!!!!!
jestem pełna podziwu dla wynalazków kuchni :)