Podpłomyki - placki z mąki i wody, próbowałam, ale ... hi hi!
krysta10 2008-09-10
ciekawe rozwiązanie ..... można nawet wody na herbatę zagotować ...
Pozdrawiam milutko...
flower 2008-09-10
super fotka
setulo 2008-09-10
Babcia moja robiła je wspaniale a jak smakowały ... mhmmm :-)))
omena53 2008-09-10
Bardzo ciekawe są te jarmarki.......a podpłomyków nigdy nie jadłam...jestem ciekawa jaki mają smak........:)
jairena 2008-09-10
Przecież to nadpłomyki:)) Może dlatego Ci Zdzisiu one ... hi hi! :)))
kkalinaa 2008-09-10
Pewnie nic specjalnego... nigdy nie jadłam, ale sama mąka i woda jakoś nie przemawiają do mnie...
Te mini pomidorki mam z okresu stanu wojennego, wtedy mieszkałam w blokach i bardzo ładnie rosły w skrzynkach... pozdrawiam, miłego wieczoru... ;))
halina1 2008-09-10
takie placki we włoszech to la piadina.............bardzo dobre, z roznymi dodatkami np. szynka, szpinak, serek, pomidor, salami.... wystarczy urozmaicić i koleja stoi ................ na ciepło , zimno jak kto woli. pycha
noc77 2008-09-10
smakowały?
ja u babci na kuchni węglowej robiłam kiedyś dawno ,dawno temu...fajnie chrupały
spokojnej nocki:)
dorocik 2008-09-11
Nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale zawsze warto kosztować nowości....
Pozdrawiam i wspaniałego dzionka życzę :)))))