JAGODOWO-CZEKOLADOWE
BISZKOPT JASNY Z 5 JAJ.
3 ŚNIEŻKI
1,5 PACZKI GALARETKI CYTRYNOWEJ
5 ŁYZEK JAGÓD ,NAJLEPIEJ ZE SŁOICZKA
2 ŁYZKI KAKAO
POLEWA CZEKOLADOWA
MIGADAŁY
ŚNIEZKI UBIĆ WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU.
GALARETKĘ ROZPUŚCIC W 1,5 SZKL WODY I TĘŻEJĄCĄ WLAC DO SMIETANY.
ŚMIETANĘ PODZIELIĆ NA 2 CZĘŚCI
DO JEDNEJ DODAC JAGODY ,DO DRUGIEJ KAKAO.
NA CIASTO WYŁOZYC KOLEJNO JAGODOWĄ NA TO KAKAOWĄ.
Na górę wylac polewę i "pozykgzakowac" ją widelcem tak zeby troszkę połaczyła sie z kakaową masą,na koncu wysypać migdały.
menrin 2009-04-17
mniam mniam smaczniutki :)
Pozdrawiam Madziunia,jak Twoje samopoczucie?? buziaczki ,miłego weekendu :*
oli74 2009-04-17
Meniu jestem jak nowo narodzona :)Wydaliłam to co mi żyć nie dawało .i pewnie jeszcze tego w zyciu naprodukuję ,ale póki co cieszę sie ze mnie juz nie boli:)
Buziaczki:)
angello 2009-04-17
Cudownego piątkowego popołudnia życzę :*
eliza1 2009-04-17
Ale ciacho Madziu.
Pozdrówka.
agnesja 2009-04-17
oj doczytalam ze najlepiej jagody ze sloika:(tych juz nie mam dzieciaczki pozjadały.