ZROBIĘ KISZONĄ CZERWONĄ KAPUSTĘ,,

ZROBIĘ KISZONĄ CZERWONĄ KAPUSTĘ,,

KIEDYŚ DAWNO ROBIŁAM , BYŁA PYSZNA, INNA , CIEKAWY SMAK MIAŁA, ZRÓB TEŻ!

jairena

jairena 2017-04-20

- tak zwyczajnie zakisić?

jairena

jairena 2017-04-20

- wiesz co Oleńka, ja najlepiej z Tobą ożenię się:)

lateska

lateska 2017-04-20

oo.. cos innego , sprobuje i ja .. jeszcze nigdy nie robilam czerwonej kiszonej, ale jak to mowia, zawsze jest ten pierwszy raz .. :)

olga22

olga22 2017-04-20

TAK IRENKO .ZWYCZAJNIE JAK BIAŁĄ W SŁOIKU. PROPOZYCJA DO ROZWAŻENIA! POZDRAWIAM.

wydra73

wydra73 2017-04-20

A ja myślałam,że to tylko kontynuacja koloru magnolii na obiekcie-kapusta.

Jejku, jejku,zrób też surówkę z miodem, rodzynkami i włoskimi orzechami.

ona11

ona11 2017-04-20

spróbuję zrobić

madu02

madu02 2017-04-20

Jariena ma rację ,"bo najlepiej mieć żonę".

jaworr

jaworr 2017-04-20

Ciekawe, jak smakuje, jeszcze nie miałam okazji pokosztować.....:)

doka8

doka8 2017-04-20

nie znam , nie próbowałam , nie jadłam w takiej postaci ..... ale nie wątpię , że może smakować :) czego życzę !!!!

barossa

barossa 2017-04-20

Lubie taka modra kapustke jaka jada sie na opolszczyznie i slasku,na cieplo,ale nie wiem czy wykorzystuja do tego kapuste zwykla czy kiszona:)

lusia74

lusia74 2017-04-20

Witaj Olga-mnie najlepiej smakuje modra kapusta
na kwaśno-słodko z czerwonym winem i żurawiną.
Jadłam kiedyś gdy byłam na śląsku,tylko nie wiem
jak się ją robi.

evita

evita 2017-04-21

Takiej kiszonej nie jadłam...

akant29

akant29 2017-04-26

jedna kapusta, a ile przepisów.

abamm

abamm 2017-05-03

najlepiej, to ma twoj kot.

kto to tnie na tarce jednakoz?
szszsz.

dodaj komentarz

kolejne >