KIEDYŚ DAWNO ROBIŁAM , BYŁA PYSZNA, INNA , CIEKAWY SMAK MIAŁA, ZRÓB TEŻ!
jairena 2017-04-20
- tak zwyczajnie zakisić?
jairena 2017-04-20
- wiesz co Oleńka, ja najlepiej z Tobą ożenię się:)
lateska 2017-04-20
oo.. cos innego , sprobuje i ja .. jeszcze nigdy nie robilam czerwonej kiszonej, ale jak to mowia, zawsze jest ten pierwszy raz .. :)
wydra73 2017-04-20
A ja myślałam,że to tylko kontynuacja koloru magnolii na obiekcie-kapusta.
Jejku, jejku,zrób też surówkę z miodem, rodzynkami i włoskimi orzechami.
doka8 2017-04-20
nie znam , nie próbowałam , nie jadłam w takiej postaci ..... ale nie wątpię , że może smakować :) czego życzę !!!!
barossa 2017-04-20
Lubie taka modra kapustke jaka jada sie na opolszczyznie i slasku,na cieplo,ale nie wiem czy wykorzystuja do tego kapuste zwykla czy kiszona:)
lusia74 2017-04-20
Witaj Olga-mnie najlepiej smakuje modra kapusta
na kwaśno-słodko z czerwonym winem i żurawiną.
Jadłam kiedyś gdy byłam na śląsku,tylko nie wiem
jak się ją robi.