GRUZIŃSKIE PIEROGI, CHINKALI.
farsz z surowego mięsa,bardzo intensywnie doprawiony, ,,, dalej
dodane na fotoforum:
lilaroza 2012-12-13
Świetne !!!...słyszałam o nich...widziałam ale nie jadłam.....a ciasto jakie do tego zrobiłaś ?
felunia0 2012-12-13
że też umiałaś je tak skręcić w woreczki ... podziwiam ..a nie rozlecą się w gotowaniu ?
jokam 2012-12-13
Och, cudne!
Mój syn by Cię ozłocił!
Bo on jest w Gruzji zakochany. Zna się z panem Marcinem Mellerem i to on w moim dziecku rozbudził wielką miłość do Gruzji,ze szczególnym uwzględnieniem tamtejszej kuchni.
Olgo, naucz mnie (tak krok, po kroku) jak robisz Chinkali..!! Proszę..!!
marcysi 2012-12-14
ale smakowitości, ale nie tylko dla brzucha ale i dla oka;-)
fajnie się prezentuje;-)