maxmen 2011-03-21
O kruca... ale "k#%$!wetki"... :)))
lafii 2011-03-21
Podejrzewam, Alu, że to danie Twoja Fionka zacznie jeść widelcem! ;)
Wszak picie przez słomkę - już opanowała! :))))
Pozdrawiam:))) Smacznego:)))
piwolub 2011-03-21
Ulala......wspaniałości !
A ja właśnie skończyłem robić śledzie z cebulką. Całe 3kg Majtasów :)) przygotowałem, do tego prawie 1.5kg cebuli pokrojonej drobniutko i wszystko zalane zacną oliwą z oliwek Pietro Corricelli. Że tak powiem....przegryza się :))) Za dwa dni pojawi się odlotowy chlebek Alpejski z piekarni Oskroba i będzie uczta. Ja mogę żyć tylko na śledziach i dobrym piwie.
Pozdrawiam serdecznie z pierwszym dniem wiosny !
eroma39 2011-03-22
U W I E L B I A M ! ! !