późna kolacja- pierogi ruskie opiekane ;-)
dodane na fotoforum:
mazi3 2012-11-12
Pierogi ruskie! Mmmmmniami! Jestem ciekaw jakie nadzienie zrobiłaś?
moczka 2012-11-12
nadzienie do pierogów ruskich jak najbardziej tradycyjne ...
ziemniaki (kartofle) przeciśnięte przez praskę, twaróg najlepiej własnej produkcji /tu zastosowany gotowy/, cebula zeszklona na maśle, sól i pieprz ... zero chemii ręczna robota ... jakieś 150 szt ok 4 godzin pracy...
gotowanie to sztuka ... w dzisiejszych czasach fast food-u należy doceniać miejsca i twórców dobrego jedzenia
chilli6 2012-11-13
Jak wejdą ruskie....ale nie pierogi , to mogą te "mustangi" zarekwirować!!!!!!!!!
oliwkaa 2012-11-13
nie pogardzę..tym bardziej,że tak pieknie sie prezentują !!!
washa 2012-11-13
mniam!!!!....;)
do tego barszczyk czerwony i...
można jak po zobaczeniu Wenecji...:)))
dziękuję za link...Gołas jest cudny,
noooo....cudny w tej piosence...
tup tup:)
serdecznie pozdrawiam
mazi3 2012-11-13
Monia zostaw proszę z 15 dla mnie! Mmmniam!
tom71q 2012-12-23
Takie jadalem w Antyku w Pulawach...