Norwegia Preikestolen

Norwegia Preikestolen

a pod chmurami ukryty fiord...

astra40

astra40 2021-09-23

Znakomita fotka i wyjątkowe miejsce;)

lucilla

lucilla 2021-09-25

Zdjęcie na miarę mistrza !!

mocarz

mocarz 2021-09-25

e tam na miarę mistrza :) zobaczyłem wschod słońca i tyle

lucilla

lucilla 2021-09-28

masz dobrej jakości aparat, jak z tych Niemiec przyjadę też sobie coś lepszego kupię :)

lucilla

lucilla 2021-10-26

Co nowego pokażesz ??

migi80

migi80 2021-11-16

Ech...

astra40

astra40 2021-11-22

Re: Darku cieszę się, że mój obiadek przypadł Ci do gustu.
Kwasu z kapusty wlewam tak około 1 litra, a może więcej na dość spory garnek grzybowej. W zupie musi być wyczuwalny ten kwaśny smak. Ja gotowałam zupę na maśle i suszonych borowikach. Wcześniej grzyby moczyłam całą noc. Jak już grzyby będą miękkie ( tak po 2 do 3 godzinach gotowania, to dopiero wlewam kwas. Gotuję razem około 10 minut i zaprawiam mąką i śmietanką.
Zapewniam, że zupa jest doskonała. Mam nadzieję, że też Ci zasmakuje;)
Pozdrawiam Cię serdecznie;)

dodaj komentarz

kolejne >