parmigiana

parmigiana

pycha:))

rozanka

rozanka 2010-01-27

Miłego i ciepłego wieczorku:)

nocny10

nocny10 2010-01-27

hej ..:))) nie rób mi smaka bo Cie zjem :)))

asulka

asulka 2010-01-27

Ależ apetycznie wygląda!

maxmen

maxmen 2010-01-27

Bardzo lubię eksperymenty kulinarne. ;-)
Po raz pierwszy zrobiłem bakłażana 2 lata temu. Pokrojony w kwiat, natarty czosnkiem, przełożony salami, pomidorami,cebulą, żółtym serem, polany oliwą i zapieczony w piekarniku.
Potem został posypany zieloną pietruszką i koperkiem.
Był przepyszny.
Całej rodzinie bardzo smakował.
Od tej pory uwielbiamy bakłażany. ;-)))

mezza

mezza 2010-01-27

mozna robic duzo przypraw,nastepnym razem jak zrobie dodam do galerii...pycha

tekla

tekla 2010-01-28

wygląda jak boczuszek :)))podpieczony........

dodaj komentarz

kolejne >