oli74 2009-05-12
Meniu placuszki robiłas chyba z młodych ziemniaczków co ??Takie jasniutkie i chrupiące ..pychotka:)
Buziaczki:)
menrin 2009-05-12
niestety Madziu ze starych jeszcze,a z młodych nie bardzo chyba wyjdą bo za dużo w nich wody :/ a dodaje cebulkę tartą do ziemniaków i ona powoduje ,że nie czarnieje ciasto tak szybko :)
wiki3 2009-05-12
pysznosci :P:P:P
wesolla 2009-05-12
mniam pyszniutkie.
oli74 2009-05-12
Meniu ja też ścieram cebulkę na tarce i dodaję łyżkę kwaśnej smietany bo słyszałam ze nie ciemnieją dzięki śmietanie....ale mimo wszystko ostatnio jak robiłam to juz mi nie smakowały:(Ziemniaki miałam chyba jakieś nie "tego":)
halinag 2009-05-12
ja też dodaję łyżkę kwaśnej śmietany.........nie ciemnieją ale są chyba bardziej chrupiące
ewika36 2009-05-12
Ja dzis robiłam z młodych ziemniaczkow sa wodniste owszem ale dodaje wiecej jajek niz zwykle i sa super !!!! Pozdrawiam
helcia 2009-05-13
Tam daleko w jeziorze fali
Tam gdzie mgła leciutko drży
Tam się jedna gwiazdka pali
A tą gwiazdką jesteś ty