Możesz  się załapać  na świeży  chleb. Właśnie  wyjęłam  z pieca

Możesz się załapać na świeży chleb. Właśnie wyjęłam  z pieca

tu znajdziesz przepis i dokładny opis wykonania:
https://www.garnek.pl/maria57/34477119/specjalnie-dla-ciebie-upieke

Spróbuj swoich sił. Opis może i obszerny, ale jak tylko raz spróbujesz, okaże się, że pieczenie chleba to najprawdziwsza przysłowiowa bułka z masłem.

danisi

danisi 2018-11-18

Pyszne chlebusie......

mimozka

mimozka 2018-11-18

Super ! Ślinka leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Podaj przepis , z zazdrości hi hi , postaram się też upiec . Pozdrawiam :)

wydra73

wydra73 2018-11-18

Przykro mi- nie dosięgnę.

babcia1

babcia1 2018-11-18

z sezamem i czarnuszką?

oya04

oya04 2018-11-18

wyglada pieknie !!

reni1

reni1 2018-11-18

Mniam:)))

mariol7

mariol7 2018-11-18

Ooooj, to ja bym chętnie! Wygląda super! :-)

reni51

reni51 2018-11-18

Ja piekłam wczoraj.

maria10

maria10 2018-11-18

.... no to już wiem skąd ten zapach do mnie doleciał..... miłego wieczoru życzę:))))

jokam

jokam 2018-11-19

rewelacja !!

alka51

alka51 2018-11-21

dobrze , ze ja juz po kolacji bo bym westla w monitor ;-)

myroad

myroad 2018-11-21

Pamiętam zapach chleba,takiego wyjętego z pieca, a smak to już nawet nie niebo w gębie ,to poezja, widziałem jak go sie robi,zagniata, potem na liściu chrzanowym do pieca,wystarczyło zwykłe,(dla mnie mieszczucha było to nie zwykłe) masło. Pozdrawiam Mario.

felunia0

felunia0 2018-11-24

wracam do pieczenia ..narobiłaś mi apetytu ...Piękne!

olga22

olga22 2018-11-25

lubię czarnuszkową posypkę!

ewjo66

ewjo66 2018-12-08

robię czasem podobny w składzie... tylko biorę całą kostkę drożdży i pół na pół mąkę *450* i mąkę typową do wypieku chleba, tzn. *750*, *1400* czy nawet *2000*...

(komentarze wyłączone)