pomidory sparzyć,(koktajlowych nie sparzam) obrać ze skórki,ułożyć w słoikach,dodać świeżą bazylię,oregano,tymianek,1-2 ząbki czosnku,1łyżeczka soli,1 łyżka oleju,pieprz mielony ,zalać wodą ,zakręcić słoiki ,pasteryzować 40 min.
przepis jest stary ,wypróbowany ,polecam :)))
ania03 2014-09-11
Hej...u nas tyż pada...ale z rana do 12 zdążamy po parze na łebka wyjść...po obiedzie można by było jeszcze trzasnąć na spółę ale zawsze potem popaduje....ach i ech...wieś...
onato62 2014-09-11
POZDRAWIAM LILLO, ŚPIJ SOBIE SPOKOJNIE.
jokam 2014-09-12
o jeja !!
nie chowaj do spiżarni, czy też szafki...
postaw na widoku, niech zdobi kuchnię, takie to piękne...
maria10 2014-09-12
...pyszności.... a ta woda to ma być przegotowana i schłodzona czy prosto z kranu, czy może ciepłą zalewać?????