przepis tutaj-prosty jak drut :)))
https://www.wielkiezarcie.com/recipe22845.html
dodane na fotoforum:
tebojan 2012-11-03
Przepis prosty, jak świński ogon.Lubię trochę poprzerastane. Ale to wygląda mniamuśnie...
ezbro7 2012-11-04
Lidziu ,u Ciebie zawsze takie pyszności!!!Pozdrawiam serdecznie i radosnej niedzieli życzę!
emmi1 2012-11-04
mam pytanie, do tej zalewy dajemy wszystkie podane składniki, cebulę też? I w całości czy pokrojoną?
evita 2012-11-04
Też robiłam z tego przepisu... jest dobra ale wolę tę suszoną...
wspaniałej niedzieli życzę, cieplutko pozdrawiam...
kryan 2012-11-04
Pięknie wygląda i na pewno tak smakuje... wiem, bo robię w ten sposób różne miąska i za każdym razem są pyszne. Polecam każdemu kto jeszcze nie robił - przyprawy oczywiście można po swojemu komponować. Dobrze, że podałaś ten przepis, wart jest upowszechnienia...
kot54 2012-11-04
zgadza się....prosty i bardzo bardzo smaczny Liduś :)
Pozdrawiam wieczorową porą....i zabieram przepis.