Piersi pod pierzynką

Piersi pod pierzynką

podwójna pierś z kurczaka
1/4 papryki czerwonej
10 dad sera żółtego
25 dag szpinaku mrożonego
przyprawa w płynie (knorr)
10 dag białego sera tłusty
1 ząbek czosnku
1/2 łyżka masła
bułka tarta
jajko, mąka
łyżka śmietany
delikatne kotleciki z serem i szpinakiem

Etapy przygotowania
kotlety rozbic
ser bialy zmieszać z posiekaną papryką, zmiażdzonym czosnkiem i łyżką śmietany, posolić,popieprzyć
szpinak podsmażyć na masełku dodać magii, opieprzyć odrobinę posolić, podsmażać do wyparowania sosu.
nakłaść na rozbite kotlety, szpinak i ser z papryką, zwinąć obtoczyć w mące jajku i bułce tartej
smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor,pod koniec smażenia położyć na wierzch kotleta plaster sera i posypać posiekaną papryką (jeśli nam została ).SMACZNEGO.

dodane na fotoforum:

kryska4

kryska4 2009-08-15

Wyglada apetycznie
pozdrawiam

julka2

julka2 2009-08-15

Smaczniutko wygląda i pewnie tak samo smakuje,dziekuje za ,sliczny komentarz,cieplutko pozdrawiam:)

aga555

aga555 2009-08-15

♥(¸.•´♥ .•´ ¸♥¸.•¨¯`• ♥.•´
Pozdrawiam Cieplutko
Milego,Radosnego Popoludnia
Oraz Spokojnego Wieczorka
Caluska Zostawiam
♥(¸.•´♥ .•´ ¸♥¸.•¨¯`• ♥.•

abi11

abi11 2009-08-15

czyja ta pierś była ?

doonka

doonka 2009-08-15

a ja właśnie wyczarowałam sobie pangę z Twojego przepisu :D

ulcia34

ulcia34 2009-08-15

POZDRAWIAM I CIEKAWE Z KĄ TAKIE PIEKNE WIERSZE???

elaaaa

elaaaa 2009-08-15

Nie zdradź mnie. W Niebie bardzo pilnują. Pozdrawiam :)

prelud

prelud 2009-08-15

Mniam... dobranoc:))

danka1

danka1 2009-08-15

Piersi pod pierzynką - fajna dwuznaczność.

(komentarze wyłączone)