W kolejnym etapie odmrażania gospodarki Premier pozwoli odmrozić mięso, zakupione w pierwszym tygodniu epidemii :)))
Zgodnie z zaleceniami władz - mięso odmroziłam, podsmażyłam, młodą kapustkę podgotowałam, z mięskiem połączyłam i bigosik poczyniłam.... mniami :)))
niusia1 2020-05-06
dobrze zrobiłaś,bo pyszny;ja swój taki z młodej kapuchy zdążyłam już zjeść hihihi!
asia70 2020-05-07
Uwielbiam kapustę pod każdą postacią, choć nie dawno gotowałam chętnie i u Ciebie zjem kolejny.
babcia1 2020-05-07
ja mam jeden pojemnik po delmie pół kg. zamrożony bo resztę wszamaliśmy!!
krycha2 2020-05-07
Kapusta młoda to mój przysmak...chyba jutro poczynię bigosik i zgodnie z zaleceniami odmrożę mięsko...Pozdrawiam.