Rydze.

Rydze.

Część na masło i patelnię , a reszta do słoików wg . wypróbowanego przepisu http://codziennik-kuchenny.blogspot.com/2013/12/rydze-po-cygansku.html

dodane na fotoforum:

kolejne >

kedil

kedil

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

ato1rod

ato1rod 2019-10-13

Ale robisz smaka :))))

agat33

agat33 2019-10-13

Lubię rydzę i wersja pierwsza jak dla mnie lepsza:)

ewik57

ewik57 2019-10-13

Poproszę na maśle :)
Re: też tak uważam...

iwatoja

iwatoja 2019-10-13

Tyle rydzy jeszcze widziałam.
Pozdrawiam:)

mucha55

mucha55 2019-10-13

Ostatnio tyle nazbierałam w lasach koło Tylicza.
Tyle,że bez pudełka ;-P
Wspaniałe smaki;-)))

halajot

halajot 2019-10-13

Brawo !!!

styna48

styna48 2019-10-14

Super chyba na masełku podsmażane wolałabym.

dodaj komentarz

kolejne >