limba 2012-11-25
bezcenne....................od cioci ! :)
dytka36 2012-11-25
Dziekuję Asiu,tylko mi chodziło o tuszki surowe ,nie smażone a to zmienia postac rzeczy bo zupełnie inne są proporcje octu i wody i same tuszki przed zalaniem jakos się chyba na jakiś czas pozdostawia w soli do skruszenia.Dlatego szukam dokładnego przepisu w necie z tymi proporcjami jest bardzo różnie.Więc już sama nie wiem
istna 2012-11-25
I mi się przyda :) Bo ja lubię ryby.
Zwłaszcza DUŻE SUMY !!!
Pozdrawiam ciepluteńko :)
ewulka1 2012-11-25
No proszę bardzo jaki fajny przepis.....:))
kukura 2012-11-26
Ja wolę rybki świeżo smażone ... W ocet też kładę ale bardzo rzadko...Wszystko znika na ciepło nie mam czego w słoiki kłaść ;D
teresa9 2012-11-26
Muszą być smaczne. Lubię wszystkie ryby, ale smażonych, a potem zamarynowanych śledzi jeszcze nie jadłam.
Też mam kilka takich starych przepisów. Niektóre mają nazwy od imienia osoby, od której pochodzą, np. "Sałatka Gabrysi". Miłego dnia