nasolone, przełożone cebulką i cytrynką - gryzą się w zamrażalce

nasolone, przełożone cebulką i cytrynką - gryzą się w zamrażalce

proszę, głosujcie :)) https://www.afrin.wp.pl/zdjecie/id,4415.html

dodane na fotoforum:

maxmen

maxmen 2009-12-04

Też tak czasem robię.
Przed samą Wigilią jest tyle roboty a tak wcześniej przygotowane rybki są świetne.
Potem tylko wystarczy rozmrozić i usmażyć. ;-)

maja54

maja54 2009-12-05

i tak 20 dni..... będzie pychota:))

jaworr

jaworr 2009-12-05

Wspaniale to wygląda....już mi ślinka cieknie na widok karpia...... uwielbiam.......

cuisine

cuisine 2009-12-07

Podobnie marynuję karpie, ale bez cytrynki - tylko plastry cebuli, sól, ziele angielskie, liście laurowe i pieprz.
Nie zamrażam, tylko trzymam w lodówce przez 3-4 doby.

dodaj komentarz

kolejne >