potem dać do herbatki ........

potem dać do herbatki ........

cytryny sparzyć wrzątkiem po minucie dobrze wytrzeć na sucho, następnie kroić w plastry i wkładać do słoika, przesypując cukrem. 1 cytryna - ok 20 dkg cukru

dodane na fotoforum:

elza100

elza100 2009-10-17

Pyszna ,choć uczeni stwierdzili ,że do herbaty nie wolno dawać cytryny .Zachodzi jakiś niebezpieczny dla zdrowia związek chemiczny :((

graz5

graz5 2009-10-17

Ja lubię herbatę z plasterkiem świeżej cytryny obowiązkowo ze skórką. Super smak daje właśnie skórka :))

jaworr

jaworr 2009-10-17

a w zimie, dla rozgrzewki, "kropelkę rumu".... :)))

piatal

piatal 2009-10-17

na zimne wieczorki,,,wspaniała,,,,

stasia8

stasia8 2009-10-17

Ciekawy sposób...trzeba wypróbować...

(komentarze wyłączone)