rodem z Pajacowego grajdoła.
Potrawy na niej zmieniają się w czystą poezję. Z masełka klarowanego powstaje sos a zasmażka zmienia się w jajko na miękko.
winetou 2015-02-27
Zalej wodą, zagotuj i masz prawdziwą kwaśnice bez kapusty, albo zupe z bizona jak wolisz
maxguru 2015-02-27
Ja pierdziele ale zajebisty gruchot.
ciekawe jak smakuje grillowany udziec wołowy?
Wystarczy podnieśc pokrywkę i można obgryzać, to czarne wokół :)
aggaa08 2015-02-27
z takiej patelni to musi smakować pstrąg pieczony albo konik morki z oczami zapiekany w serach lazurowych
kucyk14 2015-02-27
Ale sie CHŁOPKU upiszesz, naprodukujesz bzdetów SAM do SIEBIE
z 30 kont / CAŁY GARNEK SIĘ Z CIEBIE ŚMIEJE ;))))))))))))))))))
hehehehehehehehehehehehe ,,,, całuski :)) cmok cmok !!
fcbarca 2015-02-28
A w kibini mater z taką ufajdaną patelnią.Na niej najlepszy wyjdzie pusty łeb Włodziulka z kaparami, koperkiem, prażoną cebulką i zasmażką z chlebka razowego.
elba60 2015-02-28
cudowna patelnia, marzenie każdej gospodyni