Jez.Marchowskie/Koleczkowo

Jez.Marchowskie/Koleczkowo

jolek5

jolek5 2013-02-23

spóźniłam się...pewno już śladu po świeżo upieczonym przysmaku nie ma:D i dobrze..bez pracy nie ma kołaczy:D

daro55

daro55 2013-02-23

jolek5 - tak się składa,że te rybki wziąłem ja :))) Z moimi było już co skrobać i na zupkę smaczna poszły :)

izolek

izolek 2013-02-23

Ostatnio sporo ich zjadłam (z patelni, z octu) a dzisiaj zrobiłam kotlety mielone - pycha!!!
Pozdrówki.

izolek

izolek 2013-02-23

Re: jeżeli świeży boczek to dodaję natkę pietruszki lub koperku a reszta standard jak przy kotletach z innego mięsa.
Nie jestem zwolenniczką dużej ilości przypraw i nie używam mieszanek.
Ryba ma mieć smak i zapach ryby a nie jakichś "mieszanek" czy "fiksów".
Smacznego.

izolek

izolek 2013-02-23

Re: SUROWE ryby mielę dwa razy.
Robię tylko z małych (odcinam łepki i ogonki) a większe na patelnię i do octu a jeszcze większe z patelni na talerz!
Pozdrówki.

jerry61

jerry61 2013-02-24

sorki,sam siedzę z kijem w każdej wolnej chwili ale w tym sezonie na lodzie nie byłem,trochę zdrowie szwankowało.pozdrawiam

dorciad

dorciad 2013-02-24

ale masz tego.....to co na kolacje mogę wpadać...................

dorciad

dorciad 2013-02-24

pozdrawiam wieczorkiem..............

piatal

piatal 2013-02-26

noooo, to nałapałeś,,,

mleczko

mleczko 2013-03-02

jest się czym pochwalic :))

jaras699

jaras699 2013-03-30

nie ma sie czym chwalic bo tylko 30 miarowych płotek drugie tyle wrocilo do wody

slonko3

slonko3 2013-04-20

Dokładny adres proszę !!!

dodaj komentarz

kolejne >