Wprawdzie nie z dzisiejszego menu ale to przepis mojego syna, zrobiłam i były pyszne. Trochę ryżu i kaszy jaglanej, starta marchewka i mięso, wszystko surowe. Przyprawione i zawiniete w liście kapusty pekińskiej lekko sparzonej. Układam w rondlu, zalewam bulionem i gotuję ok.godziny. Sos pomidorowy, pycha ☺
oriola 2016-11-13
Na pewno pyszne.Pozdrawiam.Na NK widziałam zawijane w czerwoną kapustę ,nie wiem jak smakują ale tak ktoś zrobił..Pozdrawiam Oriola.
vitaawe 2016-11-13
pyszotki...........................;)
vivien5 2016-11-13
Witam wieczorkiem!!!
Smaczne danie , lubię gołąbki pod każdą postacią ....Wieczorku przyjemnego:))
jaworr 2016-11-13
Pyszności u Ciebie...całkiem dobry przepis z kapusty pekińskiej ... trzeba spróbować....:)
Miłego wieczoru życzę..:)
lidia23 2016-11-13
ja też daję zawsze mięso surowe:)
trochę z tym pracy ale za to smaczne:))
pozdrawiam Jadziu:)
aniol2 2016-11-13
Smacznie wyglada i tak samo pewnie smakuje. Z kapustą pekińską jeszcze nie robiłam gołąbków. Ale spróbować muszę. A ryż suchy zdąży zmięknąć ?