gołąbki

gołąbki

kasza pęczak
grzyby suszone
cebula uduszona na oleju
no i oczywiście mięso

myszka2

myszka2 2016-03-11

Pyszności...gołąbki uwielbiam:)

wiska

wiska 2016-03-11

Z pęczakiem są bardziej sycące...lubię go!
re: po prostu pokroić cebulę w krążki i maczać w gęstym cieście naleśnikowym, przyprawionym dowolnie, np. vegetą i pieprzem czarnym lub ziołowym /znalazłam to w necie/

styna48

styna48 2016-03-12

Dobre jedzonko.

jokam

jokam 2016-03-12

takich jeszcze nigdy nie jadłam...!

ewulka

ewulka 2016-03-12

takich nie robiłam i nie jadłam ale gołąbki uwielbiam :)
udanej niedzieli :)

zabula

zabula 2016-03-12

pysznosci:)

annabru

annabru 2016-03-12

Jak mi sie nie chce robic gołąbków, a mam na nie smaka,to robię farsz i dorzucam do niego sparzoną ,pokrojoną w kostkę kapustę i zapiekam.Na talerzu polewam sosem.

isia2

isia2 2016-03-13

smacznie wygląda, ja dotąd tylko z ryżem robiłam

ireniii

ireniii 2016-03-15

ciekawy farsz!U mnie zawsze tylko z ryżem...

dodaj komentarz

kolejne >