PIECZARKI FASZEROWANE

PIECZARKI FASZEROWANE

przepis w/g życzenia

Duże pieczaki umyć odciąć ich korzonki, które pokroić drobniutko i uśmażyć na maśle wraz z pokrojona w kostkę cebulą , do farszu dodać surowe jajko, można dodac tez szczypiorek i natkę pietruszki zamiast jajka można dodać starty żółty ser, doprawic do smaku, i dobrze wyrobić, nakładać farsz do kapeluszy , które panierować w mące ( leciutko) w jajku i bułce tartej (bułkę doprawic solą i pieprzem) nastepnie rozgrzac na patelni troszke oleju smazyć z obu stron na jasno brazowy kolor nastepnie dodac masło i dosmażyc jeszcze raz z obu stron , SMACZNEGO

dodane na fotoforum:

lulka1

lulka1 2013-11-07

pycha lubię pieczarki w panierce a jeszcze faszerowane :)

lila08

lila08 2013-11-07

nigdy nie robiłam faszerowanych ,wyglądają apetycznie ...

jonna

jonna 2013-11-07

Smaczne i estetycznie podane.......

bettii

bettii 2013-11-08

wygladaja apetycznie.......... prosze o przepis

filoma7

filoma7 2013-11-08

miłego pogodnego weekendu:)pozdrowienia ślę:)))

mamusia

mamusia 2013-11-08

Pyszności! :)

mandii

mandii 2013-11-08

ale smacznie tu ;)

oli74

oli74 2013-11-11

Pychota Irenko:)

hbabik

hbabik 2013-11-11

PYSZNIUTKIE SĄ...UWIELBIAM I CZĘSTO ROBIĘ....POZDRAWIAM

dodaj komentarz

kolejne >