https://www.garnek.pl/irusia/6942209/sznycle-wieprzowe-siekane
https://www.garnek.pl/irusia/6942226/sznycle-wieprzowe-siekane
https://www.garnek.pl/irusia/6943586/sznycle-siekane-smazenie
SZPARAGI Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ
Szparagi obrać do 3/4 wysokości , odłamać zdrewniałe końcówki. Obrane szparagi związać nitką w pęczek.
Ugotować w niedużej ilości osolonej i lekko osłodzonej wody - przez około 15 minut
Ugotowane szparagi delikatnie wyjąć z garnka odsączone ułożyć na półmisku i polać bułką tartą zrumienioną na maśle.
MIZERIA Z CEBULĄ
Pokrojony w plasterki 2 ogórki i pokrojona w plasterki malutka cebulę posolic i pozostawic na kilka minut, nastepnie odcisnąć sok posypać pieprzem i wymieszac z 2 łyżkami gęstej śmietany ( ja używam 18% śmietanę z Piątnicy)
dodane na fotoforum:
maxmen 2011-06-05
Ekstra jedzonko...:)))