SZNYCEL WIEPRZOWY,SZPARAGI, MIZERIA Z CEBULĄ I ZIEMNIAKI

SZNYCEL WIEPRZOWY,SZPARAGI, MIZERIA Z CEBULĄ I ZIEMNIAKI

https://www.garnek.pl/irusia/6942209/sznycle-wieprzowe-siekane

https://www.garnek.pl/irusia/6942226/sznycle-wieprzowe-siekane

https://www.garnek.pl/irusia/6943586/sznycle-siekane-smazenie



SZPARAGI Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ

Szparagi obrać do 3/4 wysokości , odłamać zdrewniałe końcówki. Obrane szparagi związać nitką w pęczek.

Ugotować w niedużej ilości osolonej i lekko osłodzonej wody - przez około 15 minut
Ugotowane szparagi delikatnie wyjąć z garnka odsączone ułożyć na półmisku i polać bułką tartą zrumienioną na maśle.




MIZERIA Z CEBULĄ
Pokrojony w plasterki 2 ogórki i pokrojona w plasterki malutka cebulę posolic i pozostawic na kilka minut, nastepnie odcisnąć sok posypać pieprzem i wymieszac z 2 łyżkami gęstej śmietany ( ja używam 18% śmietanę z Piątnicy)

dodane na fotoforum:

maxmen

maxmen 2011-06-05

Ekstra jedzonko...:)))

aguta11

aguta11 2011-06-05

Smaczne super jedzonko....

dodaj komentarz

kolejne >