Przepis
na 1 patelni udusić 1-2 cebule i doprawić sola i pieprzem
na 2 patelni usmażyć nieduże kawałki ryby panierowanej tylko w mące
nastepnie przełożyc usmażona rybę wraz z tłuszczem do cebuli przykryć i chwilke podusić razem
Ja taka rybe uwielbiam, kazda jest smaczna ,ale najlepszy moim zdaniem jest halibut
luanka 2010-09-10
:)
http://zdjecia.nurka.pl/url/id.joe.pl-sub-images-pictures-17217995a6593baff0d11a8f5d957987-th2.gif.html
***
Spokojnego wieczoru i dobrej nocy.
irena56 2010-09-11
Zgadlas Irenko,wczoraj udalo mi sie kupic u nas Halibuta
jest bardzo smaczny,tyle ze skory ja nie jem.
Cichutko pukam do Twych drzwi....proszę? otwórz mi!
Cichutko sobie postoję, zostawie dla Ciebie
pozdrowienia moje!!
Milej soboty zycze.
jonna 2010-09-11
Rybka, piękna sprawa!!!
W każdej postaci i o każdej porze....
Pozdrawiam serdecznie:)))
luanka 2010-09-11
Dobrej nocy i wspaniałego przebudzenia z nowa energia na nowy dzień ;)))
magdabo 2010-09-12
Rybki pod każdą postacią lubię ... mintaj jest ok.
krynia2 2010-10-18
Pyszne danie...............bede jutro smażyć.