MINTAJ W CEBULI

MINTAJ W CEBULI

Przepis
na 1 patelni udusić 1-2 cebule i doprawić sola i pieprzem
na 2 patelni usmażyć nieduże kawałki ryby panierowanej tylko w mące
nastepnie przełożyc usmażona rybę wraz z tłuszczem do cebuli przykryć i chwilke podusić razem
Ja taka rybe uwielbiam, kazda jest smaczna ,ale najlepszy moim zdaniem jest halibut

lisek52

lisek52 2010-09-10

Smacznego:)))))

isia222

isia222 2010-09-10

i jakie proste! nigdy tak nie robiłam! musze wypróbować

ollka

ollka 2010-09-10

Pyszne , też tak robię jak nie mam czasu na przyszykowanie po grecku

kris13

kris13 2010-09-10

Pomysłowe danie...łatwo i szybko-muszę tak zrobić..;):)))

irena56

irena56 2010-09-11

Zgadlas Irenko,wczoraj udalo mi sie kupic u nas Halibuta
jest bardzo smaczny,tyle ze skory ja nie jem.
Cichutko pukam do Twych drzwi....proszę? otwórz mi!
Cichutko sobie postoję, zostawie dla Ciebie
pozdrowienia moje!!
Milej soboty zycze.

jonna

jonna 2010-09-11

Rybka, piękna sprawa!!!
W każdej postaci i o każdej porze....
Pozdrawiam serdecznie:)))

luanka

luanka 2010-09-11

Dobrej nocy i wspaniałego przebudzenia z nowa energia na nowy dzień ;)))

bono2

bono2 2010-09-12

Mniam,mniam -muszę wypróbować...:)) Pozdrawiam.

magdabo

magdabo 2010-09-12

Rybki pod każdą postacią lubię ... mintaj jest ok.

krynia2

krynia2 2010-10-18

Pyszne danie...............bede jutro smażyć.

dodaj komentarz

kolejne >