ROLADKI Z INDYKA W SOSIE SEROWO-ŚMIETANOWYM-smażenie

ROLADKI Z INDYKA W SOSIE SEROWO-ŚMIETANOWYM-smażenie

Pierś z indyka(ja kupiłam gotowe pokrojone sznycle z indyka), pokroic w plastry, rozbić oprószyć solą i pieprzem na każdym kotlecie położyć plaster sera żółtego, szynki, cebulki i pasek papryki zawinąc obtoczyć w mące i smażyć na gorącym tłuszczu z obu stron na złoty kolor pod koniec dodac czubatą łyżkę masła .Przełożyc rolady do naczynia żaroodpornego , do masła na patelni dodac 1 szklanke słodkiej smietanki i tym sosem zalac rolady Dusić w piekarniku 20 min , nasteponie posypac roladki parmezanem i koperkiem i zapiec jeszcze 5 min
Sos powstanie z roztopienia sie sera i mąki z panierki
Smacznego

dodane na fotoforum:

jonna

jonna 2010-08-19

Smaczne danie, dzięki że dzielisz się z nami swoimi doświadczeniami
kulinarnymi.
Miłego dnia:))

dodaj komentarz

kolejne >