"francuzy" z parówką wieprzową i serem

"francuzy" z parówką wieprzową i serem

smacznego!
No i miłego dnia :)))

8 parówek, 2 rolki ciasta francuskiego (niemrożonego- 275 gr), 16 plastrów sera, 1 białko.

Każdą rolkę ciasta francuskiego podzielić na 8 prostokątów.
Parówki poprzecinać na 2 części, owijać plastrem sera i opakować w płat ciasta francuskiego. Na wierzchu ponacinać paski, dzięki czemu podczas pieczenia ser będzie mógł nieco się zapiec. Wierzch posmarować białkiem. Czas pieczenia 15 min temp.190 st.C.
Smaczne z dodatkiem ketchupu.

dodane na fotoforum:

asia70

asia70 2012-04-25

Pychotka;;;
To znowu ja wpadłam by życzyć Ci miłego dnia;;
Pięknego słońca,dużo radości wiele uśmiechów i przyjemności;;;

danka1

danka1 2012-04-25

jak dobrze, że tu wpadłam na pyszne śniadanko

deniska

deniska 2012-04-25

Smaczne ..podpatrzyłam i też często robie..
Uśmiech, radość, dobre słowo.
i życzenia z serca mego:
DNIA BARDZO MIŁEGO!!!

yolly

yolly 2012-04-25

poproszę jeden...;-)

beata3

beata3 2012-04-25

MIŁEGO DNIA ZE SŁONECZKIEM POZDRAWIAM SERDECZNIE

violinka

violinka 2012-04-25

Beatko jak zawsze pychaaaaaaaaa ja robię w drożdzowym cieście ale Twoje wyglądają przepysznieeeeeeee pozdrawiam niestety deszczowo

ewakb

ewakb 2012-04-25

pychotka ,lubię wszystko co z ciastem francuskim,miłego dnia

kotik

kotik 2012-04-25

a u Ciebie znów jakieś pyszności...chyba spróbuję zrobić,aby sprawdzić jak smakują:) pozdrawiam!!!

babka22

babka22 2012-04-25

Świetny pomysł już dziś będzie degustacja........Miłego dnia :)))

hancia

hancia 2012-04-25

smakowite jedzonko :)pozdrawiam i życzę miłego dnia

ismena

ismena 2012-04-25

ale z ciebie gospodyni...wszystko takie apetyczne :)

niusia1

niusia1 2012-04-25

pyszne! a mrożone nie może byc?

isia222

isia222 2012-04-25

lubię takie smakołyki

anet36

anet36 2012-04-25

piękne i smakowite.....
re;Beatko farsz na pierogi robiłam na oko,wydaje mi się że tak 30-40 dag było mięsa z rosołu i 1-1,5 szkl.ugotowanej kaszy to wszystko zmielone w maszynce i doprawione ....

alka10

alka10 2012-04-25

wyglądają przepysznie-pozdrawiam...

betaww

betaww 2012-04-25

Dziękuje za "Oczy carycy" na Ciebie jednak zawsze mozna liczyć.....
pozdrawiam serdecznie.....***

kris13

kris13 2012-04-25

często je też robię,a ciasto pod parówkę smaruję sosem Ajvar ;)

edziak1

edziak1 2012-04-26

..ale ładniutkie...
Pozdrawiam,miłego dnia:)

calinec

calinec 2012-04-26

mniam uwielbiam;))

pinecha

pinecha 2012-04-27

... paróweczka też ;-)

dodaj komentarz

kolejne >