smacznego!
No i miłego dnia :)))
8 parówek, 2 rolki ciasta francuskiego (niemrożonego- 275 gr), 16 plastrów sera, 1 białko.
Każdą rolkę ciasta francuskiego podzielić na 8 prostokątów.
Parówki poprzecinać na 2 części, owijać plastrem sera i opakować w płat ciasta francuskiego. Na wierzchu ponacinać paski, dzięki czemu podczas pieczenia ser będzie mógł nieco się zapiec. Wierzch posmarować białkiem. Czas pieczenia 15 min temp.190 st.C.
Smaczne z dodatkiem ketchupu.
dodane na fotoforum:
asia70 2012-04-25
Pychotka;;;
To znowu ja wpadłam by życzyć Ci miłego dnia;;
Pięknego słońca,dużo radości wiele uśmiechów i przyjemności;;;
danka1 2012-04-25
jak dobrze, że tu wpadłam na pyszne śniadanko
deniska 2012-04-25
Smaczne ..podpatrzyłam i też często robie..
Uśmiech, radość, dobre słowo.
i życzenia z serca mego:
DNIA BARDZO MIŁEGO!!!
beata3 2012-04-25
MIŁEGO DNIA ZE SŁONECZKIEM POZDRAWIAM SERDECZNIE
violinka 2012-04-25
Beatko jak zawsze pychaaaaaaaaa ja robię w drożdzowym cieście ale Twoje wyglądają przepysznieeeeeeee pozdrawiam niestety deszczowo
kotik 2012-04-25
a u Ciebie znów jakieś pyszności...chyba spróbuję zrobić,aby sprawdzić jak smakują:) pozdrawiam!!!
anet36 2012-04-25
piękne i smakowite.....
re;Beatko farsz na pierogi robiłam na oko,wydaje mi się że tak 30-40 dag było mięsa z rosołu i 1-1,5 szkl.ugotowanej kaszy to wszystko zmielone w maszynce i doprawione ....
betaww 2012-04-25
Dziękuje za "Oczy carycy" na Ciebie jednak zawsze mozna liczyć.....
pozdrawiam serdecznie.....***