Część dzisiejszej manufaktury

Część dzisiejszej manufaktury

150 pierogów, 120 uszek, 3 keksówki świątecznego pasztetu, kilkanaście pasztecików francuskich, dwudaniowy obiad...i tak zeszło 7 godzin w kuchni....

dodane na fotoforum:

jola09

jola09 2011-12-18

BRAWO

irusia

irusia 2011-12-18

Podziwiam, u mnie na wigilii króluje zupa grzybowa z łazankami, kapusta z grochem, karp smazony i karp w galarecie po zydowsku, śląska moczka, wiec nie mam tyle roboty a na świata - pasztet ktory robi moj mąż , pieczona gęś lub kaczka z jabłkami i bazant lub perliczka, sałatki itp

bahus

bahus 2011-12-18

No roboty to kosztowało...ja się do podobnej pracy zabiorę w środę ...

maxmen

maxmen 2011-12-19

Ło matko kochana... ale tu dobroci...:)))

jola42

jola42 2011-12-19

jestem pełna podziwu:)

bronia

bronia 2011-12-19

To już masz lepienie z głowy.:) Ja od jutra zaczynam.:):)

lilka13

lilka13 2011-12-19

podziwiam !
i mam wytrzeszcz oczu, pysznie wszystko wyglada :)
bede robila w tym roku Twoje sledzie po kaszubsku:)))

jagoda8

jagoda8 2011-12-19

To już prawie wszystko masz na wigilię...pozdrawiam.

kot54

kot54 2011-12-19

jak to wszystko smacznie wygląda....ale te godziny w kuchni
to nasza krwawica jak ja to mówię...Pozdrawiam :))

ewakb

ewakb 2011-12-19

Ja w czwartek mam zaplanowane .
wyglądają super.

jonna

jonna 2011-12-19

Imponująca ilość, ja wciąż powtarzam, muszę , muszę, ale jutro naprawdę muszę, się zabrać za lepienie, gniecenie itd......
Pozdrawiam, życzę dalszego zapału.....

syla72

syla72 2011-12-19

no właśnie się zastanawiam kiedy mam się zabrać za te pierogi jak długo mogą one leżeć ???

artdora

artdora 2011-12-19

Ile tego!!! Same pyszności:) Będzie czym delektować się w czasie świąt:)

goll85

goll85 2011-12-19

wooow ! nic tylko jesc! pozdrawiam!

brego

brego 2011-12-19

...jest tego "troooochę" :)))

ewita68

ewita68 2011-12-19

Ojejku ale miałaś pracowity dzien, ja też już co nieco mam zrobione :))

isia222

isia222 2011-12-20

ech, jak ja bym chciała być w takiej kuchni, niestety nie ma za bardzo dla kogo gotować, my w tym roku znów z mężem sami poza domem...

beatula

beatula 2011-12-20

Kobiety mają przekichane :-(...tzn. te które nie lubią a muszą ;-)

intma43

intma43 2011-12-21

Szczęśliwie nie jestem tą, która musi. Lubię przygotowywać swojskie jedzenie i nie przeraża mnie czas spędzony na pichceniu.

verka25

verka25 2011-12-21

WITAM ;)))

jaki farsz robi pani do pasztecików z ciasta francuskiego ???

verka25

verka25 2011-12-21

Dziękuję za szybką odpowiedź...
dziś robię pasztet z królika na bardzo podobnych skladnikach więc moze go wykorzystam do francuskich pasztecików...;)))

pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >